Konfirmation

Er du bosiddende i Nykøbing sogn, skal du i 7. klasse efter sommerferien og vil du gerne konfirmeres til foråret? - Så kan du melde dig til konfirmationsforberedelse i Nykøbing Kirke. Brug formularen her.
 

Invitationer
Vi sørger for at 6. klasserne i Nykøbing bliver inviteret sidst på foråret, men bor du i sognet og går på en anden skole er du selvfølgelig også meget velkommen til at gå til præst hos os. 
 

Datoer
Man vælger frit hvilken af de to udmeldte konfirmationsdatoer man ønsker konfirmation. Her er datoerne for de kommende år.

Konfirmationsdatoer i 2024
2. søndag efter påske - 14. april
3. søndag efter påske - 21. april

Holddannelse og ugedag
Præsterne fordeler på baggrund af indskrivningerne konfirmander på forberedelsesdagene – enten tirsdag eller torsdag. Inden skolestart i 7. klasse vil I få besked om, hvilken ugedag og tidspunkt I tilbydes forberedelse.

Konfirmationsdatoer i 2025
2. søndag efter påske - 4. maj
3. søndag efter påske - 11. maj

Tvivl, dåb og andre forhindringer
Konfirmationsforberedelse er for alle, der har lyst til at diskutere og gå på opdagelse i livets store spørgsmål, og som gerne vil vide noget mere om tro og kristendom. Er du i tvivl om du vil konfirmeres, kan du godt gå til præst alligevel - når man ved lidt mere om, hvad det går ud på, kan det være nemmere at tage beslutningen om du vil konfirmeres.

Du kan også godt gå til præst selvom du ikke er døbt, så bliver du bare døbt inden selve konfirmationen.